A Secret Weapon For بیماری سلیاک رژیم غذایی
A Secret Weapon For بیماری سلیاک رژیم غذایی
Blog Article
مشاهده لیست تمام پزشکان مطالب پزشکان بهترین روش های درمان شقاق (فیشر)
بایستی با توجه به سن کودک، انتخاب های مناسبی برای تغذیه در اختیار او قرار دهید.
توجه داشته باشید که علائمی مانند نفخ و اسهال و درد شکمی ممکن است لزوما به بیماری سلیاک در کودکان مربوط نباشد.
علائم سلیاک در کودکان معمولا بر دستگاه گوارشی و رودهها تاثیر میگذارد، اما ممکن است بر دیگر قسمتهای بدن نیز تاثیر گذارد. کودکان مبتلا به سلیاک احساس خستگی و بدخلقی و زود رنجی دارند.
زمانی که پرزهای روده آسیب ببینند، بدن قادر به جذب مواد مغذی غذاها نخواهد بود. عدم توانایی بدن در جذب مواد مغذی باعث ایجاد سوء تغذیه و مشکلات دیگری همچون آسیب رودهای دائم خواهد شد. باید تمام غذاهای دارای پروتئین گلوتن را از رژیم غذایی کودکان مبتلا به سلیاک حذف کرد. غذاهای دارای پروتئین گلوتن شامل اکثر نانها، مواد غذایی پخته شده و غذاهایی که در آنها از گلوتن به عنوان مادهی تثبیت کننده استفاده میشود، است.
با این حال، رعایت برخی نکات می تواند از بروز عوارض جدی و تشدید علائم بکاهد که عبارتند از:
● تغییر زودهنگام به یک رژیم غذایی بدون گلوتن می تواند از این مشکلات جلوگیری کند. آسیب روده می تواند ظرف چند هفته پس از حذف گلوتن از رژیم غذایی شروع به بهبود کند.
معمای تصویری
دلایل دیگر و کمتر جدی نیز برای این تغییر رنگ وجود دارد. غذاهایی مانند چغندر، زغال اخته، ژلاتین قرمز یا آب گوجه فرنگی نیز می توانند باعث رنگ قرمز مدفوع شوند.
شبکه های اجتماعی دسترسی آسان سوالات متداول مقالات تماس با ما درباره ما راهنمای خرید قوانین و مقررات حریم خصوصی نحوه ثبت شکایات مراجعین نحوه پشتیبانی و خدمات نحوه پرداخت وجه قوانین و مقررات خدمات مشتریان ساعت پاسخگویی روند مرجوعی مدت زمان تحویل روند استرداد وجه انتقادات و پیشنهادات پرسش های متداول عضویت در خبرنامه
سبزیجات دارای نشاسته مانند نخود فرنگی، سیب زمینی، سیب زمینی شیرین و ذرت
رژیم غذایی فاقد گلوتن به نوزادان و کودکان مبتلا به سلیاک کمک میکند تا رشد طبیعی رنگ مدفوع در بیماری سلیاک نی نی سایت خود را بازیابند و افزایش وزن را از سر بگیرند.
اما اگر میخواهید استعداد خود را برای سلامتی مطلوب ارزیابی کنید، چند قانون کلی وجود دارد که باید رعایت کنید.
خانه » مشکلات گوارشی » بیماری سلیاک در کودکان: علت، علائم، تشخیص، عوارض و درمان